Autor: 021.rs

Novi Sad
09.09.2017.
08:45 > 08:49
Takmičenje u kuvanju ribljeg kotlića "Novosadski kotlić" održaće se danas, 9. septembra.
  • Fz

    10.09.2017 13:04
    @Maja
    "Misliš da si nešto bolja zato što ne jedeš meso? Uzvišena?
    Tvoji komentari su puni mržnje, bolesni"

    A vi ste psiholog ? Upravo vas komentar iskazuje mrznju .
  • /

    10.09.2017 10:41
    /
    barem nece biti zacinjeno trunjem iz mosta
    kao do sada na strandu
  • Jako dobro

    09.09.2017 13:41
    Toliko dobro da placen
    Briderke! Hahah, kad nisam umro od smeha.
  • Veganka

    09.09.2017 09:50
    @Maja
    Ima žena koje nisu briderke tj. nije im smisao života da se udaju, rađaju decu i menjaju recepte, već umesto nagona slede um i žive ne kao tela već kao ličnosti, trudeći se da za żivota ne čine zlo drugim bićma, da ne zagađuju prirodu, i da dokuče i spoznaju stvari o kojima vi očigledno uopšte ne razmišljate, inače ne bi ste napisali takav komentar.
    Drugo, društvo čiji sam i sama deo (propala srednja klasa) je takvo upravo zahvaljujući ne korišćenju mozga od strane većine, koja slepo sledi tradiciju tj. postoji ponavljajući naučeno od roditelja i nametnuto od establišmenta.
    Dakle, nisam ni bogata, ni dobrostojeća, niti dokona, već samo svoje slobodno vreme koristim da napišem stvari dobre i za životinje i za ljude. Kritika lošeg i zlog je sastavni deo toga.
    To kako živim je tvoja pretpostavka bazirana na stereotipima i predrasudama, i dolazi iz istog mesta odakle i to da moje stavove nazivaš licemernim, a pritom upravo konstantno kritikujem licemerje nekrovora tj. tradicionalista.
  • Maja

    09.09.2017 00:47
    @veganka
    Dođe mi te tako ponekad žao... ti stvarno nemaš čime drugim da se baviš sem da provociraš svojim komentarima. Misliš da si nešto bolja zato što ne jedeš meso? Uzvišena?
    Tvoji komentari su puni mržnje, bolesni. Imaš li ti uopšte porodicu? Muža/momka? Decu možda? Posveti malo njima pažnju. I osvrni se malo oko sebe pa ćeš videti bedu u koju je ovo društvo zapalo, videćeš glad na ulicama, sve više onih koji pretražuju kontejnere kad padne mrak... mi ostali nekad srednja klasa u radnjama kupujemo namirnice pred istekom trajanja jer su na akciji, za nešto bolje i kvalitetnije odavno nemamo sredstava. I to sve u gramima što smo nekad kupovali na kile. Nema se - borba za goli opstanak. A ti mi ovde prosipaš svoju pamet i stavove kao da su oni nekome potrebni. Pitala bih te da gladuješ, ovako su tvoji komentari licemerni.
  • Njam-Njam

    08.09.2017 22:35
    @Veganka
    Tebi baš smetaju ljudi koji drugačije žive, a?
    Nije to lepo.
    Primetio sam, da sve životinje koje su lepe i umiljate, takođe imaju i veoma dobar ukus.
  • Veganka

    08.09.2017 17:26
    https://youtu.be/hnA9N6bxwiw
    Još jedna Nekrovorijada tj. takmičenje u pripremi leševa nedužnih životinja.
    Zadivljujući intelektualni kapacitet, u rangu sa bacanjem kamena s ramena.
    Hajde smislite nešto još primitivnije i svirepije, sigurna sam da možete.


Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna